Wil je graag in een kleine groep (maximaal 5 deelnemers) kennis maken met yoga en leren mediteren?

Start workshop
Vanaf september 2021 start ik een nieuwe workshop (op woensdag- of vrijdagochtend 9.30- 10.45 uur) waarbij je kennis maakt met zitmeditatie en eenvoudige, maar ook intensieve yoga. Je volgt een serie van 10 lessen (om de week). Op dit moment hebben we tweewekelijks op de vrijdag een online les, de data staan bij het kopje contact.

Lesopbouw
De lessen hebben een terugkerende lesopbouw: eerst een warming-up gevolgd door diverse yogahoudingen en een ontspanningsoefening. De yogahoudingen zijn vrij eenvoudig, maar kunnen wel als intensief ervaren worden. Aansluitend uitleg van de meditatiemethode en bijhorende oefening en afsluitend de uitleg over en het naar wens bespreken van het huiswerk.

Voordelen
De workshop is er op gericht om te leren dagelijks te mediteren. Je zal snel merken dat het mediteren je veel voordelen oplevert, zoals minder stress, betere focus, beter om kunnen gaan met emoties. Het is wel belangrijk dat je er een dagelijkse gewoonte van maakt. Het is eigenlijk net als met tanden poetsen, beter elke dag kort, dan 1 keer per week lang.

Methode
Als je de voor jou passende meditatietechniek hebt gevonden, zal dit je makkelijker afgaan. Daarom oefenen we met verschillende methoden en krijg je ter ondersteuning een door mij samengesteld werkboekje mee. Je oefent dagelijks 10 minuten en schrijft je ervaringen op in dit werkboekje. Jouw antwoorden zullen je meer bewustwording geven van je patronen, waardoor je nog betere keuzes kunt maken.

Jouw investering:
€ 99,- voor 10 lessen en een werkboekje. Les 1 en 2 zijn proeflessen. Je ontvangt de factuur bij les 2 en betaalt graag voor les 3.
Je zorgt zelf voor een yoga-mat en kussen of houten krukje om op te zitten.

Zin om mee te doen?
Meld je aan via het aanmeldformulier (contact) en kom zelf ervaren hoeveel energie en rust je hierdoor krijgt!