Leuk dat je mijn website bezoekt. Mijn naam is Irma van Veen (1973) en ik woon samen met man en 2 kinderen in het mooie en groene Lochem.

Opleiding
Toen ik in 2008 bij de Yogaschool in Enschede kennis maakte met yoga en meditatie voelde ik meteen een klik. Het verbaasde me dat zulke eenvoudige bewegingen en het letterlijk stil gaan zitten zo veel konden doen met een mens. Ten goede, het heeft me veel gebracht. Bij de Yogaschool heb ik de docentenopleiding gevolgd en ook ruim 5 jaar met veel plezier hatha yogales gegeven in Oldenzaal.

Huidig
Na onze verhuizing naar Lochem in 2017 volgde ik een mooi mindfulnesstraject bij Tonny van Deudekom (De Triskel). Haar nuchtere en open benadering past bij me. Zij organiseert wekelijks bijeenkomsten en het is altijd een cadeau om haar meditaties bij te wonen. Zij houdt van mooie, inspirerende teksten. Net als ik.

Daarnaast geniet ik wekelijks van een Pilates/Yinyoga les bij Roekje Oudenhoven van Puur Bewegen. Heerlijk!

Persoon
Als persoon houd ik van:  de lieve mensen om me heen, eenvoud, de natuur, goede voeding, inspirerende teksten, lezen, schrijven, wandelen samen en alleen, bewustwording, openheid, vriendelijkheid , eerlijkheid, groei en natuurlijk yoga en meditatie.